2024 - Dentiff WLZ tool

2024 - Ontwikkeling Dentiff WLZ tool

SLIMME E-TOOLS VOOR WLZ MONDZORG
In een tijd dat de kosten van de WLZ mondzorg oplopen zoekt met naar noodzakelijke oplossingen. Deze kunnen gevonden worden in een combinatie van slimme e-tools en educatie van het zorgpersoneel.

DE DIGITALE MONDHYGIENIST ALTIJD AANWEZIG
Dentiff zou een eenvoudige oplossing kunnen bieden, Het kenmerkt zich door de praktische toepasbaarheid. Door het gebruik van de e-tool applicatie draagt het niet alleen bij aan lagere kosten maar ook aan hogere kwaliteit van zorg en focus op de cliënten op de afdeling. De zorgmedewerker wordt ondersteund en voelt zich bekwaam op het gebied van mondzorg

2020 - Safe Work Space

Safe Work Space®
Was in april 2020 de eerste gebruikersvriendelijke e-tool in de gezondheidszorg. Met deze triage tool vergewiste u zich ervan dat u en uw werknemers en ZZP’ers veilig werkten. Dit gaf niet alleen vertrouwen, maar schepte ook duidelijkheid bij aansprakelijkheidsvragen in arbeidsrelaties in het handelen op de werkvloer. Omdat er geen persoonsgegevens van cliënten opgeslagen worden, hoefde u geen extra beveiligingsmaatregelen ter treffen bij het gebruik.

“Checkbox tools zijn niet een favoriete bezigheid in de praktijk, immers het vereist een vorm van waarden en normen, discipline en teamwork. Echter, het is precies datgene wat we nodig hebben om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan” De e-tool zorgt ervoor dat er geen enkele stap overgeslagen kan worden in het proces van afspraken plannen én daadwerkelijk een cliënt in de praktijk zien. Het maakt, binnen 30 seconden een verslag van elke handeling zodat je kunt bewijzen dat je niet zomaar elke cliënt ontvangt maar goed en correct het stappenplan hebt doorlopen.

Safe Work Space ® is ontworpen door Tiffany Claus samen met Annemarie Frederiks en het task pannel van Stichting Goed Gebekt