Zelfzorg is de goedkoopste zorg!

Het klinkt zo eenvoudig, echter dat is het ook. Doordat wij u voorzien van eerlijke adviezen over zelfzorg kunt u zeker 95% van de bovengenoemde problemen met uw gebit voorkomen.

Daarnaast is de praktijk voorzien van de nieuwste technieken en handige tools. Deze zorgen voor optimale preventie en zorgen ervoor dat behandelingen in de praktijk goedkoper zijn dan door de NZA vastgestelde tarieven. Hieronder vind u een voorbeeld van onze apparatuur.

BPR Mobile Port unit

Deze compleet mobiele unit is verplaatsbaar en dus in elke situatie te gebruiken. Hierdoor kunnen wij op locatie of bij u thuis dezelfde zorg bieden als in onze praktijk.

Eigenschappen BPR mobile unit:

  • All-in-one, zelfvoorzienend, draagbaar
  • Maximale capaciteit van alle handstukken
  • Afzuiging met hoge capaciteit, 300 L/min
  • Uiterst eenvoudig te vervoeren: verrijdbaar en draagbaar

Voiceworks digital statustool

De voiceworks digital headset zorg ervoor dat uw parodontiumstatus binnen 7 minuten afgerond is. Daarom zijn de kosten van een status ook aanzienlijk lager dan in andere mondzorgpraktijken.

De prijs voor een parodontiumstatus is normaliter €159.00 euro. In onze praktijk €25.00 euro. Het werkt heel simpel. De headset herkent de instructies en noteert deze direct in onze cliëntkaart. Op deze manier kunt u ook meeluisteren naar onze bevindingen.

Lid van kwaliteitsregister mondhygienisten

Als KRM-geregistreerd mondhygiënist werk je gedurende jouw registratieperiode voortdurend aan de professionele standaard. Je bent bezig met verdieping en verbreding binnen jouw vakgebied, om je op zowel persoonlijk als professioneel vlak te blijven ontwikkelen.