Ontwikkelaar Safe Work Space ®

Safe Work Space® was in april 2020 de eerste gebruikersvriendelijke e-tool in de gezondheidszorg. Met deze triage tool vergewiste u zich ervan dat u en uw werknemers en ZZP’ers veilig werkten. Dit gaf niet alleen vertrouwen, maar schepte ook duidelijkheid bij aansprakelijkheidsvragen in arbeidsrelaties in het handelen op de werkvloer. Omdat er geen persoonsgegevens van cliënten opgeslagen worden, hoefde u geen extra beveiligingsmaatregelen ter treffen bij het gebruik.

“Checkbox tools zijn niet een favoriete bezigheid in de praktijk, immers het vereist een vorm van waarden en normen, discipline en teamwork. Echter, het is precies datgene wat we nodig hebben om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan” De e-tool zorgt ervoor dat er geen enkele stap overgeslagen kan worden in het proces van afspraken plannen én daadwerkelijk een cliënt in de praktijk zien. Het maakt, binnen 30 seconden een verslag van elke handeling zodat je kunt bewijzen dat je niet zomaar elke cliënt ontvangt maar goed en correct het stappenplan hebt doorlopen.

Safe Work Space ® is ontworpen door Tiffany Claus samen met Annemarie Frederiks en het task pannel van Stichting Goed Gebekt