Creatie

Na het succes van het eerste magazine is Beter Poetsen 2.0 nog verder aangescherpt. Er is in deze 2.0 versie een duidelijke scheiding gemaakt tussen, goed uitgevoerde preventieve zorg, en curatie. Op deze manier kunt u, als preventief zorgverlener, het concept van “beter voorkomen dan genezen”, nog eens aanscherpen.

Luid roepend dat de mondhygiënist onder het grote publiek niet bekend genoeg was, startte de stichting Goed Gebekt in 2014. In september publiceerde het Journal of Dental Hygiene Science (JDHS) een artikel over de promotieactiviteiten van Goed Gebekt op consumentenbeurzen voor het verkrijgen van bekendheid over de mondhygiënist bij vrouwen.

Alle informatie in begrijpelijke taal GRATIS Dan kan het BeterPoetsen Magazine 2.0, geschreven door Tiffany Claus, een uitkomst bieden. Na het succes van Beter Poetsen, is er nu Beter Poetsen 2.0, de digitale editie, met nóg meer informatie en handige weetjes! Eenvoudig leesbaar en met leuke illustraties en foto’s! In begrijpelijk Nederlands leidt ze je […]