Mond(ver)zorg(ing op een afdeling met verpleging

Mond(ver)zorg(ing) op een afdeling met verpleging
Uw familielid is gedurende het leven hoogstwaarschijnlijk onder behandeling geweest van een mondzorgprofessional. Immers bij kwaliteit van leven hoort een pijnvrij (kunst)gebit. Het voorkomen van problemen met tandvlees, tanden en/of bijv mondschimmels kan daar enorm aan bijdragen. Bij BrabantZorg stimuleren we het aanhouden van de eigen mondzorgprofessional maar als dit moeilijk is zijn wij als team beschikbaar!

Mobiele apparatuur

We bezoeken op regelmatige basis de afdelingen waardoor de cliënt niet meer naar de externe praktijk hoeft voor de periodieke controles. We komen eventueel gevallen of gebroken gebitsprotheses ophalen en repareren ze weer en brengen ze weer terug naar de cliënt. We zijn er voor extra gebitsreinigingen, tandsteen verwijdering en noodzakelijke behandelingen. We zijn 7 dagen per week 24 uur per dag voor spoedzorg bereikbaar, zelfs op feestdagen via het e-mail adres: tiffany.claus-harms@brabantzorg.eu

Alle noodzakelijke zorg wordt 100% vergoed vanuit de WLZ via het zorgkantoor. De cliënt ontvangt geen rekening meer en de aanvullende tandarts verzekering kan stopgezet worden.